woensdag 8 juni 2016

Een nieuwe naam, een nieuwe blog.

Deze blog is een verse start voor de voormalige Brouwerij De Watertoren. Zoals te lezen valt op de blog van de brouwerij, is de naam van de brouwerij veranderd in brouwerij Het Ferment. Er is geen nieuwe koers, de recepten en methoden blijven experimenteel. Misschien nog wel een tikkeltje experimenteler. De reden hiervoor is dat de naam en adres van de oude blog niet te veranderen zijn.

Wat kunnen we verwachten?

Experimenten met:
- IPA zonder hop
- Ontwikkeling Pannepot kloon
- Kettle soured bier
- 100% Brett bier
- Peperbier
- Hel en Verdoemenis v2
- Kordaat Porter
- Wild gevangen gist
- Baconbier
- Peat whisky
- Commerciële batch
- Houtlagering 
- Extreem zwaar blond bier
- Witbier met kruiden
- Gruitbier
- Gewoon een goede Belg

 
Verder veel vreemde ingrediënten en experimenten met opkweek van gisten en bacteriën. Er zijn ideeën genoeg aanwezig. We zoeken nu alleen nog een publiek en mensen die het willen opdrinken. Reacties zijn natuurlijk ook altijd welkom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten